Wij zijn open!

ONZE WINKEL IS OPEN EN ONZE BEZORGDIENST DRAAIT OP VOLLE TOEREN!
 
???? Er is voldoende voer voor alle diersoorten op voorraad en krijgen ook voldoende voorraad aangeleverd, wij verzoeken iedereen om niet te gaan hamsteren.
 
???? Gezien de huidige ontwikkelingen nemen wij maatregelen om zoveel mogelijk lichamelijk of indirect contact te voorkomen.
 
???? Zo maken wij onze kassa’s, pinapparaten, toonbank en andere voorwerpen die veelvuldig worden aangeraakt, meerdere malen per dag grondig schoon. Onze medewerkers krijgen extra instructies met betrekking tot de hygiëne maatregelen in onze winkel en de bezorgdienst.
 
???? Geef elkaar de ruimte, 1,5 meter afstand wordt er geadviseerd. Dringend verzoek om te pinnen blijft. Wij blijven thuis bij lichte griepverschijnselen en gaan ervan uit dat u dit ook doet.
 
???? Wij hebben een tot op het bot gemotiveerd team dat er alles aan wil doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn in onze winkel en om uw bestelling thuis te bezorgen.
 
???? Wilt u meer informatie over het laten bezorgen van uw boodschappen neem dan contact op per telefoon of app 0345-565060.
 
???? Wij blijven nauwgezet de adviezen van het RIVM volgen (www.rivm.nl)
 
???? Wij wensen iedereen veel wijsheid, gezondheid en sterkte in deze tijd,
 
Okkie, Gerrie, John, Ellie en het complete team van Westrienen.
 
DELEN VAN DIT BERICHT WORDT GEWAARDEERD!