SiCQ goed BBQ-boek

Echt zo super gaaf, van Onno Pel en Perry Aukema een gesigneerd allereerst exemplaar van het “SiCQ goed BBQ-boek” gekregen 😘😘, zo blij mee!
Wil jij ook dit fantastische heerlijk, gezonde BBQ-boek? Het is natuurlijk te koop in onze BBQ shop, denk dat het ook een TOP vaderdag cadeau is 😀😀

Het bijzondere verhaal van het ontstaan van het “SiCQ goed BBQ boek”………..

Weet jij hoeveel suiker en zout er in jouw voeding zit? WBQA lid Onno Pel heeft samen met Smokey Basterd’s compagnon Perry Aukema en Chermaine Kwant, voedingsexpert en -wetenschapper, het SiCQ goed BBQ-boek gemaakt met zo’n 100 gave recepten met smaken uit de hele wereld. Ook sterrenchefs Jonnie Boer, Wilco Berends en TV-chef Julius Jaspers schreven recepten voor het BBQ kookboek.

Zowel Chermaine als Onno lijden aan de zeer ernstige longziekte pulmonale hypertensie, met een levensverwachting van 3-5 jaar. Voor iedereen die met long-, hart- en vaat-, nier- of leveraandoeningen te kampen heeft, is zout en suiker een grote vijand. En zomaar van de ene op de andere dag zout en suiker uit je voeding halen is niet makkelijk, zeker omdat je vaak niet eens doorhebt dat het erin zit. Daarom willen Onno, Perry en Chermaine met dit boek iedereen bewust maken van overmatig zout en suikergebruik en laten zien hoe je dit kunt verlagen, door te genieten van de pure smaken en alles zelf en vers te bereiden.

De volledige opbrengst van dit boek gaat naar Stichting SiCQ, een initiatief van Chermaine en Onno om wetenschappelijk onderzoek op het gebied van voeding bij chronische en progressieve ziekten te ondersteunen.