Kywie wijn en champagnekoelers

Heel blij dat we de super gave KYWIE champagne en wijn Coolers in ons assortiment hebben, dit is natuurlijk het perfecte cadeau voor de wijnliefhebber. Voor de BBQ fanaten hebben we hem ook gewoon in de Big Green Egg kleuren!

De Kywie Cooler is eigenlijk is geen uitvinding, maar gewoon een ontdekking. Want dat wol isoleert en ons warm houdt dat weten we wel van ons heerlijk dekbed en van de zuiver wollen kleding die we dragen. Maar wol isoleert niet alleen de warmte, het isoleert. Dus als je iets koels of kouds in wol stopt, dan wordt de koude temperatuur geïsoleerd en dus blijft het langer koel.

De Kywie wijnkoeler en champagnekoeler hoef je niet eerst in de koelkast of diepvries te leggen om zelf een koele temperatuur te krijgen. Je stopt gewoon je fles – op temperatuur – in de Kywie wijnkoeler en dan blijft je wijn of champagne gewoon lekker lang op temperatuur. Het is dus een ‘passieve’ wijnkoeler. Hij behoudt de temperatuur, maar koelt of verwarmt zelf niet. Met de Kywie wijnkoeler warmt je fles hooguit een halve graad per uur op.