Voor tuin, dier en plezier!

Meer informatie:
0345 565060

Equi Zouttherapie on Tour

Datum: 
maandag, 4 maart, 2019 - 08:00

Equizouttherapie On Tour is al meerdere keren succesvol geweest, zoals in België, Brabant, Limburg, Noord- en Zuid-Holland. Steeds weer zijn er paardeneigenaren die blij zijn dat ze de stap hebben gezet om hun paard(en) deze 10 daagse kuur met 100% natuurlijke zouttherapie te gunnen. Zouttherapie voor paarden helpt bijzonder goed bij long- en luchtwegproblemen (vastzittend slijm, hoesten, allergieën etc) en diverse huidklachten. Daarbij helpt het de conditie van het paard op een hoger niveau te krijgen en een grotere weerstand op te bouwen. Kijk op www.equizouttherapie.nl  voor meer info! De ervaring leert dat bij dit soort klachten een 10 daagse kuur uitstekende resultaten oplevert.

Equizouttherapie organiseert van 4 t/m 15 maart een Equizouttherapie  On Tour (10 behandelingen in twee weken), waarbij jij de gelegenheid hebt om een keus te maken tussen:

- je paard bij Westrienen te laten behandelen (kosten: all in € 400)
- je paard op eigen locatie (thuis, manege) te laten behandelen (kosten: all in € 500, bij redelijk te bereizen afstand vanaf Est)

Gun jij je paard ook zo'n Equizouttherapie kuur van 10 dagen? Stuur dan een mail naar max@equizouttherapie.nl je naam,mobiele nummer en het adres waar je paard staat met de klachten die het paard heeft. Geef ook alvast aan waar je de behandeling wil laten doen: bij Westrienen in Est of bij jou op locatie.