Kamado Joe Bootcamp

Westrienen is als één van de weinige in Nederland geselecteerd om de Kamado Joe Bootcamp te geven. Als échte BBQ-liefhebber is dit natuurlijk fantastisch nieuws! Heb jij net een Kamado Joe aangeschaft of ben je van plan dit te doen? Dan hebben wij voor jou de perfecte BBQ workshop! We bieden deze workshops aan op ieder niveau, van beginner tot expert. Je leert alles over technieken, brandstoffen, temperaturen, het gebruik van accessoires en natuurlijk het bereiden van heerlijke smaakvolle gerechten. Uiteraard is er tijdens de workshop de gelegenheid om de gerechten te proeven. Als echte grillmaster wil je immers weten wat je jou gasten serveert. 

De Kamado Joe workshops worden bij ons op locatie in Est gegeven. Ben jij klaar om een grillmaster te worden met jouw Kamado Joe? Meld je dan aan voor een workshop naar keuze!

Bekijk workshops Meer lezen over Kamado Joe

Over Kamado Joe

Nooit meer een mislukt gerecht door slechte apparatuur: dat was de jongensdroom van de grillmasters van Kamado Joe. Zij hebben een van de beste keramische grills ter wereld ontworpen. Een A-merk grill van kwaliteit, met slimme functies en geavanceerde accessoires. Hiermee hebben ze bewezen dat heerlijke gerechten bereiden niet moeilijk hoeft te zijn. Perfect voor liefhebbers die lekker eten net zo serieus nemen als zij. 

Aan de slag!

De Kamado Joe workshops

Tijdens een van de BBQ workshops leer jij als liefhebber de Kamado Joe beter kennen. We geven de workshops op verschillende niveaus en met diverse thema’s. Of je nu net kennismaakt met Kamado Joe of de fijne kneepjes al aardig onder de knie hebt, we hebben altijd een passende workshop voor jou. Samen met een professionele grillmaster ga je aan de slag en ontdek je wat de mogelijkheden zijn. Van grillen, bakken en braden tot zelfs het stomen van ingrediënten. Zo kun jij jezelf binnen no-time een expert noemen. 

Meld je aan voor de Kamado Joe Bootcamp en verras familie en vrienden met jouw culinaire hoogstandjes, direct geserveerd vanaf de Kamado Joe.

Heb je thuis geen Kamado Joe maar een ander type Kamado? Ook dan kun je deelnemen aan de workshops.

Actuele Kamado Joe Workshops