Voor tuin, dier en plezier!

Meer informatie:
0345 565060

Schapenvoer

Lammeren en schapen zijn herkauwers, net als koeien en geiten.  Ze hebben dan ook aangepaste voeding nodig.  Goed schapenvoer is afgestemd op de behoefte van het schaap; denk hierbij aan de nodige hoeveelheid sporenelementen en vitamines in de voeding. Goed afgestemd voer is belangrijk voor o.a. harde hoeven, mooie wolstructuur (niet te vet), mooi bevleesde dieren en een perfecte hormoonhuishouding. (zo nodig resulterend in goede vruchtbaarheid, probleemloze dracht, gemakkelijke geboorte en een probleemloze zoogperiode.)

Wij bieden verschillende soorten schapenvoer van o.a. Havens en de Heus maar ook de Biologische voeders van Gorp. Ook verkopen wij onze eigen lijn schapenvoer onder de naam “Westrimix”.

Ook hebben wij vrijwel alles in huis voor de geboorte van lammetjes, denk hierbij aan lamspray, flessen, spenen, verloskoorden, jodium, warmtelampen etc. Neem een kijkje in de winkel voor het volledige aflammer assortiment!

Tip: elke laatste zaterdag van Juni organiseren wij de Woldag. U kunt dan uw schapenwol inleveren tegen contante betaling! Voor meer informatie of foto's van afgelopen jaren kunt u ook een kijkje nemen op www.woldag.nl