Voor tuin, dier en plezier!

Meer informatie:
0345 565060

Paardenvoer

Voeding is voor paarden zeer belangrijk. Naast goed ruwvoer als hooi (bij ons verkrijgbaar van eigen land!) of kuilgras, hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan paardenvoeders.  Het voer is verkrijgbaar in zakken, maar ook kunnen wij voer verzorgen voor in uw silo. Wij zijn dan ook al jaren een vertrouwd gezicht op een aantal maneges in de omgeving.

Wij kunnen u het gehele assortiment  van Cavalor aanbieden, bekend van zijn eerlijke mengelingen (muesli) en veelal gespecialiseerd in paarden die wat extra aandacht nodig hebben. Denk hierbij aan insuline-resistentie, zwaarlijvigheid, hardnekkige huidproblemen (eczeem). Maar ook perfect afgestemd voer  voor veulens en merries (tijdens dracht, lactatie en groei).

Tevens verkopen wij voeders van de merken Pavo, Horse FoodMetazoa Superfit Broxxx, Hartog, Havens en Vitalbix . Bij de paardenbezitters merken die erg hoog in het vaandel staan en bekend staan als voer van de allerhoogste klasse. Ook ons eigen huismerk, Paardenbrok-Uni, een volledig uitgebalanceerd paardenvoeder, wint steeds meer aan bekendheid en kent al talloze vaste afnemers.

Uw paard verdient het allerbeste voer, laat u daarom bij ons deskundig adviseren voor een voer dat het beste aansluit bij uw paard.

Merk: