Voor tuin, dier en plezier!

Meer informatie:
0345 565060

Verzorging

Uiteraard biedt onze dierenspeciaalzaak  u ook een ruime keuze aan verzorgingsproducten voor uw huisdier. Hierbij kunt u denken aan producten voor de vacht, het gebit, de nagels, ogen en oren.

In ons assortiment hebben we ook de complete Beeztees shampoo voor honden. De verschillende soorten Beeztees shampoo zijn ontwikkeld voor de verzorging van de diverse vacht- en huidtypes.Naast de shampoo en conditioner zitten er ook twee sprays in de Beeztees shampoo lijn. Met deze droogshampoo-spray kun je het echte badderen nog even uitstellen, maar ruikt je hond wel schoon en fris!

Omdat het verharen van huisdieren een regelmatig terugkerend probleem is voor zowel dier als baasje, willen wij u graag kennis laten maken met de FURminator

De kam en borstel in één,  is geproduceerd  volgens de hoogste kwaliteit en vervaardigd van de veiligste materialen voor uw huisdier.

De FURminator verwijdert gemakkelijk de losse haren en verzorgt  de ondervacht zonder het dekhaar te verwijderen. Hierdoor wordt het verharen met 90% verminderd! De kammen zijn geheel vrij van lood, cadmium of andere giftige stoffen. Tevens zijn de kammen zo ontworpen dat ze de vacht of huid van uw huisdier niet beschadigen. 

Voor elk soort huisdier groot of klein,  langharig of kortharig:  wij kunnen de FURminator bieden die het beste bij uw geliefde dier past. De FURminator kan gebruikt worden voor o.a. de hond, kat, konijn en zelfs het paard.  Kortom:  bij elk dier met een onder,- en bovenvacht is de FURminator dé oplossing om de vacht optimaal glanzend en gezond te houden.

OOK BIJ ONS: Voordelig vaccineren en chippen van uw huisdier! 

dr. Woof! combineert uitstekende service met superscherpe tarieven en gemak: dr. Woof! komt naar u toe!