Voor tuin, dier en plezier!

Meer informatie:
0345 565060

Hondenvoer

 

Hondenvoer,  voor elke viervoeter persoonlijk!

Ons assortiment hondenvoer is meer dan compleet.  Wij willen namelijk  graag dat ieder baasje een voer naar tevredenheid  kan kiezen  wat afgestemd is op de behoeften van zijn/haar hond .  Sommige honden zijn “gemakkelijk” en nemen genoegen met een eenvoudige brok, anderen hebben wat meer “aandacht” nodig of behoeven een bepaald dieetvoer.  Kom eens langs in onze winkel en laat u adviseren door onze deskundige medewerkers voor een passend voer voor Uw hond.  Uiteraard is uw hond ook van harte welkom in onze winkel.

Premium kwaliteit hoeft niet duur te zijn! 15 kg Premiumdog 5-sterrenvoer al vanaf € 39,95!!

Sinds kort  hebben wij het genoegen u ons eigen premiumdog 5-Sterren hondenvoer te mogen aanbieden. Een kwaliteitsbrok,  met grotendeels vlees als hoofdbestanddeel. De brok is voorzien van alle extra’s voor uw hond en dit alles tegen een zeer scherpe prijs.  Premiumdog 5-sterren hondenvoer is verkrijgbaar in 6 verschillende varianten, volledig  afgestemd op de behoeften van uw hond. 

Verder bieden wij o.a. de volgende merken hondenvoeding aan:

Voor beloningen en lekkernijen hebben wij o.a. Braaaf Snacks. Ook hebben wij hypo-allergene snacks in de vorm van gedroogd herten vlees en paardenlong stukjes.

Ook voor nat voer, vers vlees en snacks voor uw hond, bent u bij ons uiteraard aan het juiste adres.