Voor tuin, dier en plezier!

Meer informatie:
0345 565060

Geneesmiddelen

Een gezond dier is te herkennen aan stralende ogen, schone lichaamsopeningen, een soepel bewegingsapparaat en een mooie glanzende vacht. Helaas kan het wel eens voorkomen dat de weerstand van uw dier door bepaalde zaken verminderd is.

In onze winkel kunnen wij middelen bieden, die uw dier helpen gezond te houden. Hierbij kunt u denken aan voedingssupplementen die o.a. bijdragen aan soepele gewrichten. Of aan middelen die de vacht in stralende conditie brengen.

Tevens kunnen wij u de gehele lijn geneesmiddelen van Beaphar aanbieden. Beaphar biedt tal van middelen voor hond en kat, maar ook voor vogels, konijnen en knaagdieren. Hierbij kunt u denken aan de bestrijding van parasieten op vogels ( bloedluis en vedermijt), maar ook aan schurft, luizen en wormen bij knaagdieren.

Ook hebben wij vrijwel het hele assortiment van PUUR in huis. Puur Natuur heeft de volgende visie: PUUR Natuur richt zich op therapie waarbij met natuurlijke of lichaamseigen (voedings) stoffen of planten en kruiden met een geneeskrachtige uitwerking op het lichaam, het zelfherstellend vermogen van het dier wordt aangesproken of ziektes worden bestreden. PUUR Natuur kijkt bij de inzet en ontwikkeling van producten niet alleen naar symptomen van de klacht, maar bekijkt het dier als geheel van met elkaar samenhangende processen. Bijvoorbeeld voeding, management en de relatie tussen dier en eigenaar. Dit neemt zij mee in haar product-ontwikkeling en -advies. Alleen zo wordt een gezondheidsprobleem werkelijk weggenomen.