Voor tuin, dier en plezier!

Meer informatie:
0345 565060

Ongediertebestrijding

Voor zowel particulieren als bedrijven, kunnen wij diverse oplossingen bieden voor de bestrijding van muizen en ratten. Particulieren kunnen gebruik maken van het bestrijdingsmiddel Bonirat (graan of pasta), maar natuurlijk kunt u bij ons ook kiezen voor (levende) vallen bijvoorbeeld Aegistrap en diverse vangkooien. Ook voor de klassieke Muizenval ben u bij ons aan het goede adres. Laat u adviseren in onze winkel voor een oplossing die past bij uw situatie.

Per 1 juli 2015 is de wet voor bestrijdingsmiddelen veranderd, wilt U gebruik maken van bijv. Muskil of Rodilon dan dient U in het bezit te zijn van een Licentie Knaagdierenbestrijding.

Vossen lijken steeds minder schuw te worden en dus worden ze steeds vaker bij de huizen gezien. Wij kunnen nu een diervriendelijke oplossing aanbieden in de vorm van een Foxlight. De Foxlight geeft felle lichtflitsen af waardoor het dier schrikt en verjaagd wordt. De Foxlight werkt tevens effectief bij marterachtigen.

Ook voor andere soorten ongedierte zoals wespen(nesten), vliegen, houtworm en mieren, kunt u bij ons terecht voor een deskundig advies.