Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Heat is On

30 april 2022 @ 08:00 - 17:00 CEST

Wie heeft er zin in een feestje? Wat zeg ik, wie heeft er zin in een BBQ feestje!! Zaterdag 30 april, The Heat is On, een geweldig BBQ festijn met demo’s, proeverijen, mini workshops, 2 fantastische Battles en heel veel gezelligheid.

Er is geen betere plek om inspiratie op te doen voor het nieuwe BBQ seizoen…. al onze leveranciers zijn aanwezig en laten je de nieuwste tips & tricks op BBQ gebied zien. Je kunt deze dag ook volop meedoen aan gratis mini-workshops zoals snijtechniek, flamberen, roken etc.
Het BBQ terras is geopend en er is volop te proeven en te beleven. The Heat is On, zaterdag 30 april is naast een geweldig BBQ event ook het strijdtoneel voor 2 gave BBQ Battles!

Geen feestje zonder actie dus…..de hele dag 10 % korting op ons complete BBQ assortiment

Doe mee met het Kamado Tillen en win gewoon een Bastard S t.w.v. € 399,00

De beste teams van Nederland gaan strijden om de titels “Lord of the Burger” tijdens de battle “ The Perfect Burger” en “Lord of the Battle” tijdens “The Mystery Box” battle. De perfecte gelegenheid om eens te spieken in de keuken van professionele Pitmasters.
De inschrijvingen zijn afgesloten en de line-up komt binnenkort online, voor meer info over de Battles mail naar info@westrienen.nl of bel 0345 – 565 060.

Deze dag voor BBQ gezelligheid is ook nog eens helemaal gratis! Houd onze social media in de gaten voor alle nieuwtjes over The Heat is On.
The Heat is On vindt plaats bij:

BBQ specialist Westrienen
Molenstraat 4
4185 NL Est
Tel/App 0345-565060
https://www.facebook.com/Westrienen
https://www.instagram.com/westrienen_est/

Gemakkelijk bereikbaar in het midden van het land met een grote gratis parkeerplaats.

 

Gegevens

Datum:
30 april 2022
Tijd:
08:00 - 17:00 CEST

Locatie

Westrienen
Molenstraat 4
Est, Gelderland 4185 NL Nederland
+ Google Maps