Laden Evenementen

« Alle Evenementen

The Heat is ON

20 april 2024 @ 10:00 - 16:00 CEST

Wie heeft er zin in een feestje? Wat zeg ik, wie heeft er zin in een BBQ feestje🔥🔥 Zaterdag 20 april, The Heat is On 🔥 een geweldig BBQ festijn met demo’s, proeverijen, mini workshops, een fantastische BBQ Battle en heel veel gezelligheid.
👉 Het BBQ terras is geopend en er is volop te proeven en te beleven.
👉  Dit jaar niet zomaar een BBQ Battle tijdens ons BBQ Event The Heat is On🔥, dit jaar is “The Heat is On🔥 BBQ Battle” onderdeel van het Nederlands Kampioenschap Culinair BBQ-en 2024! De strijd die de BBQ teams gaan strijden tijdens de The Heat is On🔥 zaterdag 20 april zal dan ook ongeëvenaard zijn.
👉 De inschrijving voor deze fantastische BBQ Battle kost € 75,00. Wil je meer info of je inschrijven mail info@westrienen.nl o.v.v. je naam, BBQ Team en telefoonnummer. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging van je deelname aan deze BBQ Battle welke georganiseerd wordt door Westrienen in samenwerking met de WBQA.
👉 Deze dag voor BBQ gezelligheid is ook nog eens helemaal gratis! Houd onze social media in de gaten voor alle nieuwtjes over The Heat is On🔥
The Heat is On🔥 vindt plaats bij:
BBQ specialist Westrienen
Molenstraat 4
4185 NL Est
Tel/App 0345-565060
Gemakkelijk bereikbaar in het midden van het land met een grote gratis parkeerplaats.

Gegevens

Datum:
20 april 2024
Tijd:
10:00 - 16:00 CEST
Evenement Categorie:

Locatie

Westrienen
Molenstraat 4
Est, Gelderland 4185 NL Nederland
+ Google Maps