Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The BBQ Battle

7 augustus 2021 @ 11:00 - 16:00 CEST

Wie heeft er zin in een BBQ Battle? Wat zeg ik 2 gave BBQ Battles!

Battle of the Ribs

Wie maakt de lekkerste Ribs van Nederland? Zaterdag 7 augustus wordt de strijd gestreden om de eretitel “Lord of the Ribs”, een professionele jury gaat beoordelen wie de lekkerste Ribs van Nederland maakt. Je neemt je eigen rauwe spareribs mee en je hebt 6 uur de tijd om overheerlijke Ribs te presenteren.

BBQ Battle Mystery Box

Durft jouw BBQ Team het aan? Gaan jullie strijden tegen andere fantastische BBQ Teams? De strijd zal hevig maar eerlijk zijn en worden beoordeeld door TOP juryleden!

Na presentatie van de Mystery Box, die vol zit met lokale heerlijke producten, heb je 4 uur de tijd om een spectaculair gerecht te maken en dit te presenteren aan de juryleden.

Wil je voor alle 2 de Battles inschrijven, geen probleem. Het inschrijven voor deze wedstrijden kost 25 euro per wedstrijd en je dient over je eigen BBQ te beschikken.

Naast heel veel gezelligheid en natuurlijk de eretitel “Lord of the Battle” en “Lord of the Ribs”, zijn er tal van gave prijzen te winnen zoals b.v. cadeaubonnen t.w.v. € 250,00, Forged messen, Baas Boards snijplanken,  Echt houtskool en BBQ accessoires.
Het presenteren van beide BBQ Battles aan de officiële jury is Freestyle, de BBQ Battles zijn geen officiële BBQ wedstrijden die mee kunnen tellen voor de klassementen.

Wil je meer info of je inschrijven mail info@westrienen.nl o.v.v. je naam, BBQ Team en telefoonnummer en aan welke BBQ Battle(s) je mee wilt doen.

Voorlopige tijdplanning:

06:00 Mogelijkheid tot opbouwen van Battle plek 3 x 3 mtr
10:30 Presentatie van de inhoud van de Mystery Box aan de deelnemers van de BBQ Battle Mystery Box
14:00 Inleveren van de classic Ribs aan de jury
15:00 Inleveren van de gerechten van de Mystery Box aan de jury
16:00 Prijsuitreiking

Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging van je deelname aan dit BBQ Event.

Het strijdtoneel:
BBQ specialist Westrienen
Molenstraat 4
4185 NL Est
Tel/App 0345-565060

Gemakkelijk bereikbaar in het midden van het land met een grote gratis parkeerplaats.

Gegevens

Datum:
7 augustus 2021
Tijd:
11:00 - 16:00 CEST
Evenement Categorie: