Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stoer BBQ-en

21 oktober 2023 @ 10:30 - 14:00 CEST

€99.95

In deze BBQ Masterclass komen alle facetten van het BBQ-en aan de beurt! Naast dat natuurlijk alle A-merken kamado voor jullie klaar staan neemt Kees de Klerk Wolters zijn super vette FUMO BBQ trailer mee die is voorzien van een Afrikaanse Home Fire Braai, een hele dikke smoker en een OFYR 🔥 en gaat jullie samen met Kees en Braaimeester Bob Berndsen lekker aan de gang en de meest fantastische gerechten maken.

🔥 We maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten en dat proef je!

🔥 Een bijzondere introductie in de wereld van barbecue. Het verschil tussen High & Fast en Low & Slow Barbecue. Maak kennis met de verschillende type’s barbecue en proef natuurlijk de heerlijkste, zelf bereidde gerechten! De nadruk ligt op het samen genieten van de kunst van het barbecueën.

🔥 Over de verschillende type barbecues, brandstoffen, het aansteken & controleren van de temperatuur. Over houtskool, braaihout, briketten en bijvoorbeeld rookhout. Over de bereidingstechnieken, koud roken, warm roken, barbecueën, grillen en searen. Over kerntemperatuur, inpaktemperatuur, eindtemperatuur en meer.

🔥 Je wordt ontvangen met koffie of thee met wat lekkers en tijdens workshop hebben we een mooi glas wijn, een biertje of fris.

🔥 Alle gerechten die worden bereid, worden daarna ook geproefd. Maak dus niet al te grote eetplannen voor na de workshop!

🔥 Kaarten voor deze super leuke, lekkere en heel leerzame workshop zijn te verkrijgen in winkel of online te bestellen. De prijs is € 99,95 all-in, dus geen verrassingen achteraf. Na betaling ontvang je een bevestiging per mail van ons. De workshop duurt van 10:30 tot 14:00.

Let wel er zijn slechts 18 plaatsen beschikbaar en de kaartverkoop gaat snel.

Gegevens

Datum:
21 oktober 2023
Tijd:
10:30 - 14:00 CEST
Kosten:
€99.95
Evenement Categorie:

Locatie

Westrienen
Molenstraat 4
Est, Gelderland 4185 NL Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar