Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meat & Eat Butcher Edition

22 april 2023 @ 10:30 - 14:00 CEST

€99.95

Vlees, duizelt het jou ook wel eens van alle soorten vlees? Hoe zit het nou precies, wat zit waar en hoe maak je het klaar? Tijdens deze Masterclass gaan wij van jou een VLEES expert maken en je alles leren over het bereiden en grillen van VLEES. “Master Butcher ” Eric van der Grind van Slagerijen Kaldenberg gaat een hele runderlende uitbenen en je hier alles over vertellen en Pitmaster Jordi van Wijlen gaat je leren wat je allemaal mee kan doen met een BBQ!

Het is  wel handig als je als over enige BBQ skills beschikt voor deze Masterclass, aansteken en temperatuurbeheer wordt in principe niet behandeld.

🔥 Het mooie aan onze BBQ Masterclasses is dat je gebruik kunt maken van alle A-merken kamado’s, Primo, Kamado Joe, Big Green Egg of The Bastard, ze staan voor je klaar. Wil je toch liever ervaren wat het is om te BBQ-en op een pellet grill van Green Mountain Grill, een OFYR, een Napoleon gas BBQ, een Oklahoma Joe smoker of zelfs boven een vuurplaats je eten klaar te maken, geef dit even aan en het wordt geregeld!

🔥 Vlees, wat een fantastisch onderwerp voor een masterclass en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van lokale kwaliteitsproducten en dat proef je!

🔥 Master Butcher Eric van der Grind en Pitmaster Jordi gaan o.a. de volgende stukken vlees behandelen en bereiden:

Rib Roast
Cote de Boeuf
Entrecote
Cote de L’os
Haas
Gerookte Rib eye
Steak tartare

🔥 Je wordt ontvangen met koffie of thee met wat lekkers en tijdens workshop hebben we een mooi glas wijn, een biertje of fris.

🔥 Alle gerechten die worden bereid, worden daarna ook geproefd. Maak dus niet al te grote eetplannen voor na de workshop!

🔥 Kaarten voor deze super leuke, lekkere en heel leerzame workshop zijn te verkrijgen in winkel of online te bestellen. De prijs is € 99,95 all-in, dus geen verrassingen achteraf. Na betaling ontvang je een bevestiging per mail van ons. De workshop duurt  van 10:30 tot 14:00.

🔥  Let wel er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar en de kaartverkoop gaat snel.

BBQ skills 🔥🔥

🔥        = hoe moet de fik erin?

🔥🔥    = ik kan het vuurtje aardig brandend houden

🔥🔥🔥 = ik ben klaar voor next level BBQ

Gegevens

Datum:
22 april 2023
Tijd:
10:30 - 14:00 CEST
Kosten:
€99.95
Evenement Categorie:

Locatie

Westrienen
Molenstraat 4
Est, Gelderland 4185 NL Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar