Deze fantastische BBQ Masterclass is onderdeel van het Kamado Joe Bootcamp, een vooruitstrevende en originele manier om het beste uit je Kamado te halen en het ultieme Kamado Joe gevoel te krijgen.
Chefkok en Pitmaster Furgell van Rabenswaaij neemt je mee naar zijn roots en leert je hoe je exotisch soulfood op je BBQ kan maken. Heerlijk authentieke gerechten zoals, Corn bread, Whisky glazed Chicken wings, Creoolse Gumbo, Maïs, Pork belly burnt ends, Mac and cheeseburger en
Smoked kool salade. Deze Masterclass is een mooi vervolg op Surinaams BBQ-en.
Furgell is gespecialiseerd in de Kamado Joe en gebruikt deze met alle accessoires ook in zijn Masterclass maar natuurlijk kun je deze heerlijke Soul Food gerechten op elke BBQ thuis maken.
We maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten en dat proef je!
Een bijzondere introductie in de wereld van barbecue. Het verschil tussen High & Fast en Low & Slow Barbecue. Maak kennis met de Kamado Joe en proef natuurlijk de heerlijkste, zelf bereidde gerechten! De nadruk ligt op het samen genieten van de kunst van het barbecueën.
Over de verschillende type barbecues, brandstoffen, het aansteken & controleren van de temperatuur. Over houtskool, briketten en bijvoorbeeld rookhout. Over de bereidingstechnieken, koud roken, warm roken, barbecueën, grillen en searen. Over kerntemperatuur, inpaktemperatuur, eindtemperatuur en meer.
Je wordt ontvangen met koffie of thee met wat lekkers en tijdens workshop hebben we een mooi glas wijn, een Surinaams biertje of fris.
Alle gerechten die worden bereid, worden daarna ook geproefd. Maak dus niet al te grote eetplannen voor na de workshop!