Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Nog Beter BBQ- en

18 september 2021 @ 10:30 - 14:00 CEST

€89.95

We barbecueën waar & wanneer we maar kunnen, authentiek en ongecompliceerd.  Eerlijke producten bereiden op een houtskool- of houtvuur BBQ en omdat wij onze passie voor de barbecue graag met andere liefhebbers delen organiseren we stoere BBQ workshops. Wil je ook leren grillen als een echte Pitmaster?

🔥 Het mooie aan onze BBQ Masterclasses is dat je gebruik kunt maken van alle A-merken kamado’s, Primo, Kamado Joe, Big Green Egg of The Bastard, ze staan voor je klaar. Wil je toch liever ervaren wat het is om te BBQ-en op een pellet grill van Green Mountain Grill, een Oklahoma Joe smoker of zelfs boven een vuurplaats je eten klaar te maken, geef dit even aan en het wordt geregeld!

🔥 We maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten en dat proef je!

🔥 Voor deze Masterclass dien je wel over enige BBQ basiskennis te beschikken, dus aansteken en vuurcontrole worden in principe niet behandeld.

🔥 Deze Masterclass is het vervolg van de Masterclass Beter BBQ-en en we gaan dus net dat stapje verder met o.a. Lomo Al Trappo, Florida Honey&Orange Chicken, Ribs Competition Style, Pork Roast Po’Boy Style, Mosselen van de BBQ en een Bone Marrow Ludge.

🔥 Je wordt ontvangen met koffie of thee met wat lekkers en tijdens workshop hebben we een mooi glas wijn, een biertje of fris.

🔥 Alle gerechten die worden bereid, worden daarna ook geproefd. Maak dus niet al te grote eetplannen voor na de workshop!

Kaarten voor deze super leukelekkere en heel leerzame workshop zijn te verkrijgen in winkel of online te bestellen. De prijs is € 89,95 all-in, dus geen verrassingen achteraf. Na betaling ontvang je een bevestiging per mail van ons.

BBQ skills 🔥🔥

🔥        = hoe moet de fik erin?

🔥🔥    = ik kan het vuurtje aardig brandend houden

🔥🔥🔥 = ik ben klaar voor next level BBQ

Let wel, er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar en de kaartverkoop gaat snel.

Onze masterclasses worden gegeven volgens de richtlijnen van het RIVM en als er wijzigingen zijn in het programma laten wij het zo snel mogelijk weten.

Deze ultieme Masterclass staat onder leiding van Pitmaster Marco van Arken.

Powered by Grate Goods

Gegevens

Datum:
18 september 2021
Tijd:
10:30 - 14:00 CEST
Kosten:
€89.95

Locatie

Westrienen
Molenstraat 4
Est, Gelderland 4185 NL Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar