Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Meat & Eat

29 augustus 2020 @ 11:00 - 14:30 CEST

€89.95

Vlees, duizelt het jou ook wel eens van alle soorten vlees? Hoe zit het nou precies, wat zit waar en hoe maak je het klaar? Tijdens deze Masterclass gaan wij van jou een VLEES expert maken en je alles leren over het bereiden en grillen van VLEES.

???? Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwaliteitsproducten en dat proef je!

???? Een bijzondere introductie in de wereld van barbecue. Het verschil tussen High & Fast en Low & Slow Barbecue. Maak kennis met de verschillende type’s barbecue en proef natuurlijk de heerlijkste, zelf bereidde gerechten! De nadruk ligt op het samen genieten van de kunst van het barbecueën.

???? Over de verschillende type barbecuesbrandstoffen, het aansteken & controleren van de temperatuur. Over houtskool, briketten en bijvoorbeeld rookhout. Over de bereidingstechnieken, koud rokenwarm rokenbarbecueëngrillen en searen. Over kerntemperatuur, inpaktemperatuureindtemperatuur en meer.

???? Je wordt ontvangen met koffie of thee met wat lekkers en tijdens workshop hebben we een mooi glas wijn, een biertje of fris.

???? Alle gerechten die worden bereid, worden daarna ook geproefd.Maak dus niet al te grote eetplannen voor na de workshop!

???? Kaarten voor deze super leukelekkere en heel leerzame workshop zijn te verkrijgen in winkel of online te bestellen. De prijs is € 89,95 all-in, dus geen verrassingen achteraf. Na betaling ontvang je een bevestiging per mail van ons. De workshop duurt  van 11:00 tot 14:30.

???? Let wel er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar en de kaartverkoop gaat snel.

Onze masterclasses worden gegeven volgens de richtlijnen van het RIVM en als er wijzigingen zijn in het programma laten wij het zo snel mogelijk weten.

Gegevens

Datum:
29 augustus 2020
Tijd:
11:00 - 14:30 CEST
Kosten:
€89.95

Locatie

Westrienen
Molenstraat 4
Est, Gelderland 4185 NL Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar