Vlees, duizelt het jou ook wel eens van alle soorten vlees? Hoe zit het nou precies, wat zit waar en hoe maak je het klaar? Tijdens deze Masterclass gaan wij van jou een VLEES expert maken en je alles leren over het bereiden en grillen van VLEES.
“Master Butcher ” Eric van der Grind van Slagerijen Kaldenberg gaat in deze editie een half varken uitbenen en je hier alles over vertellen en Pitmaster Little-Miss-BBQ gaat je leren wat je allemaal mee kan doen met een BBQ!
🔥 Een bijzondere introductie in de wereld van barbecue. Het verschil tussen High & Fast en Low & Slow Barbecue. Maak kennis met de verschillende type’s barbecue en proef natuurlijk de heerlijkste, zelf bereidde gerechten! De nadruk ligt op het samen genieten van de kunst van het barbecueën.
🔥 Over de verschillende type barbecues, brandstoffen, het aansteken & controleren van de temperatuur. Over houtskool, briketten en bijvoorbeeld rookhout. Over de bereidingstechnieken, koud roken, warm roken, barbecueën, grillen en searen. Over kerntemperatuur, inpaktemperatuur, eindtemperatuur en meer.
🔥 Het mooie aan onze BBQ Masterclasses is dat je gebruik kunt maken van alle A-merken kamado’s, Primo, Kamado Joe, Big Green Egg of The Bastard, ze staan voor je klaar. Wil je toch liever ervaren wat het is om te BBQ-en op een OFYR, een Napoleon gas BBQ, een Oklahoma Joe smoker of om op een Afrikaanse Braai je eten klaar te maken, geef dit even aan en het wordt geregeld!
🔥 Vlees, wat een fantastisch onderwerp voor een masterclass en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van lokale kwaliteitsproducten en dat proef je!
🔥 Je wordt ontvangen met koffie of thee met wat lekkers en tijdens workshop hebben we een mooi glas wijn, een biertje of fris.
🔥 Alle gerechten die worden bereid, worden daarna ook geproefd. Maak dus niet al te grote eetplannen voor na de workshop!
🔥 Kaarten voor deze super leuke, lekkere en heel leerzame workshop zijn te verkrijgen in winkel of online te bestellen. De prijs is € 99,95 all-in, dus geen verrassingen achteraf. Na betaling ontvang je een bevestiging per mail van ons. De workshop duurt van 10:30 tot 14:00.