Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jubileum 60 jaar

9 juli 2022 @ 10:00 - 15:00 CEST

We hebben weer een reden voor een feestje🎉🎉 en ook nog een hele goede reden………. 60 jaar Westrienen Est van 1962 – 2022!

Zaterdag 9 juli gaan we er een mooi jubileumfeestje van maken met de geweldige sale van de DolDwaze Okkie Dagen🍷☕ Onze Pitmasters Jordi, Richard en Wim steken de BBQ aan🔥🔥 en gaan allerlei lekker hapjes maken en daar hoort natuurlijk ook een heerlijk drankje bij.

👉 In 1962 is Okkie van Westrienen ( mijn vader ) samen met zijn vrouw Gerrie ( mijn moeder dus 🙂 ) ons bedrijf begonnen en alle twee zijn ze nog steeds actief in het bedrijf. In 1990 zijn mijn man John en ik ( Ellie ) enthousiast ingestapt. Samen met ons team proberen wij iedere dag ons uiterste best te doen om een zo mooi mogelijk assortiment te presenteren en om onze klanten een zo goed mogelijke service te bieden.

👉 Naast onze diervoeder en fouragehandel hebben wij een mooi gesorteerde winkel met o.a. een dierenspeciaalzaak, tuincentrum, outdoor cooking BBQ afdeling met streekproducten en een prachtige ruitershop. Voor de koopjesjagers hebben wij een Okkie’s Outlet met daarin super voordelige koopjes.

👉 Dagelijks rijden wij routes met onze 2 vrachtwagens met vaste vertrouwde chauffeurs in het Rivierengebied om de bestellingen thuis te bezorgen.

👉 Al 60 jaar de Leukste Winkel van de Betuwe hebben en dat willen we graag met jullie vieren zaterdag 9 juli van 10:00 tot 15:00!

Gegevens

Datum:
9 juli 2022
Tijd:
10:00 - 15:00 CEST

Locatie

Westrienen
Molenstraat 4
Est, Gelderland 4185 NL Nederland
+ Google Maps