Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Help je paard de zomer door

25 maart 2020 @ 19:00 - 21:30 CET

€7.50

De thema-avond “Help mijn paard de zomer door” woensdag 25 maart is i.v.m. het Coronavirus geannuleerd. Om de teleurstelling te verzachten hebben wij besloten om…..

tot 1 april 20% KORTING te geven op alle NAF en Bucas producten en hebben wij naast Okkie’s Outlet een super interessante mini Outlet in onze ruitershop. De 25% korting op je wedstrijdoutfit loopt ook gewoon door tot 1 april, dus alle reden om gauw even te komen shoppen in Est.

Je kunt je entreekaart gewoon inleveren als € 7,50 korting in de winkel en als je het entreekaartje online hebt gekocht krijg je het geld z.s.m. teruggestort op je bankrekening.

Wij  hopen je gauw te zien in onze ruitershop!

 

Het wordt zomer…. lekker eropuit trekken met je paard genieten van het zonnetje. Hoe fijn is dat? Helaas komen er met de eerste zonnestralen ook vervelende gasten mee! Heeft jouw paard er ook zo’n last van? Hoe maak je het voor jouw paard zo comfortabel mogelijk deze zomer? 

Op 1 april begint het outdoorseizoen. En hoewel je in april her en der nog wel binnen kunt starten, komt het moment dat je naar buiten moet om je proef of parcours te rijden in de zomer. Niet elke combinatie gaat dit even goed af. Hoe help je je paard zo ontspannen en gezond mogelijk de zomer door?

18.45 – 19.00 Ontvangst met koffie en thee.
19.00 – 19.45 Jacob Janssen, Waarom een eczeem of vliegendeken of een therapy recuptex deken?

19.45 – 20.45 Pauze met zomer voedingsadvies door Willy van Doornik en Rob van Kempen. Gezellig winkelen in de Pop up OUTLET STORE onder het genot van een hapje en drankje.

20.45 – 21.30 Lars Pronk, ontspannen op de outdoor wedstrijd!

Tijdens de thema-avond verloten wij een Bucas therapy recuptex deken en een fantastisch NAF pakket en geven wij 20% KORTING op Bucas en NAF!!

Entreekaartje à € 7,50 is verkrijgbaar in de winkel of hier online en kan tijdens de thema-avond worden ingeleverd voor € 7,50 korting en een goedgevulde Goodie Bag!

Als je online je kaartje betaald krijg je van ons een bevestiging.

Gegevens

Datum:
25 maart 2020
Tijd:
19:00 - 21:30 CET
Kosten:
€7.50
Evenement Categorie:

Locatie

Westrienen
Molenstraat 4
Est, Gelderland 4185 NL Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Geef een reactie