Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dutch Oven Experience

14 augustus 2021 @ 10:30 - 14:00 CEST

€89.95

Onder leiding van onze Pitmaster ga je beleven welke heerlijke gerechten je met de Dutch Oven kan maken en op welke manieren je hem kan gebruiken en natuurlijk heel belangrijk, hoe proeft het!

🔥 Wat ga je allemaal maken in deze verrassende Workshop, 1 ding in ieder geval niet, een stoofpotje 😊 maar wat dan wel? We gaan natuurlijk niet alles verklappen maar je leert o.a. hoe je een Bierbrood maakt, een Flamkuchen, Pulled Chicken Nacho en een heerlijk dessert uit de DO.

🔥 Je wordt ontvangen met koffie of thee met wat lekkers en tijdens workshop hebben we een mooi glas wijn, een biertje of fris.

🔥 Alle gerechten die worden bereid, worden daarna ook geproefd. Maak dus niet al te grote eetplannen voor na de workshop!

🔥 Kaarten voor deze super leuke, lekkere en heel leerzame workshop zijn te verkrijgen in winkel of online te bestellen. De prijs is € 89,95 all-in, dus geen verrassingen achteraf. Na betaling ontvang je een bevestiging per mail van ons. De workshop duurt van 10:30 tot 14:00.

🔥 Als deelnemer van deze workshop krijg je op de dag van deelname 10 % korting op ons BBQ assortiment ( uitgezonderd BBQ’s )

🔥 Deze super leuke verrassende DO workshop staat onder leiding van onze Pitmaster Jordi van IJzendoorn.

Let wel er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar en de kaartverkoop gaat snel.

BBQ skills 🔥

🔥 = hoe moet de fik erin?
🔥🔥 = ik kan het vuurtje aardig brandend houden
🔥🔥🔥 = ik ben klaar voor next level BBQ

Onze masterclasses worden gegeven volgens de richtlijnen van het RIVM en als er wijzigingen zijn in het programma laten wij het zo snel mogelijk weten.

Gegevens

Datum:
14 augustus 2021
Tijd:
10:30 - 14:00 CEST
Kosten:
€89.95
Evenement Categorie:

Locatie

Westrienen
Molenstraat 4
Est, Gelderland 4185 NL Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar