Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Big Green Egg Masterclass

2 oktober 2021 @ 10:30 - 14:30 CEST

€89.95

Is groen helemaal jouw kleur dan is deze Big Green Egg Masterclass zeker iets voor jou! Je leert tijdens deze BGE Masterclass wat er allemaal mogelijk is met een BGE ( en dat is heel veel 😊 ) uiteraard werk je met de Big Green Egg. Natuurlijk kun je ook gewoon meedoen als je thuis een andere kleur kamado hebt staan, ook van de andere merken hebben wij alle kennis in huis om je op gang te helpen!

🔥 Het is wel handig als je als over enige BBQ skills beschikt voor deze Masterclass, aansteken en temperatuurbeheer wordt in principe niet behandeld. Als je deze BBQ skills nog niet beheerst kun je het beste eerst één van onze 1-🔥 BBQ Masterclass volgen.

🔥 Wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten en werken tijdens de BGE Masterclass b.v. met de fantastische messen van Forged.

🔥 Je wordt ontvangen met koffie of thee met wat lekkers en tijdens workshop hebben we een mooi glas wijn, een biertje of fris.

🔥 Alle gerechten die worden bereid, worden daarna ook geproefd. Maak dus niet al te grote eetplannen voor na de workshop!

🔥 Deze ultieme BGE Masterclass staat onder leiding van BGE Pitmaster Jeannet Rijnbeek

Kaarten voor deze super leuke, lekkere en heel leerzame BGE Masterclass zijn te verkrijgen in winkel of online te bestellen. De prijs is € 89,95 all-in, dus geen verrassingen achteraf. Na betaling ontvang je een bevestiging per mail van ons. De workshop duurt van 10:30 tot 14:30.

Let wel er zijn slechts 16 plaatsen beschikbaar en de kaartverkoop gaat snel.

Onze masterclasses worden gegeven volgens de richtlijnen van het RIVM en als er wijzigingen zijn in het programma laten wij het zo snel mogelijk weten.

 

Gegevens

Datum:
2 oktober 2021
Tijd:
10:30 - 14:30 CEST
Kosten:
€89.95

Locatie

Westrienen
Molenstraat 4
Est, Gelderland 4185 NL Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar