Laden Evenementen

« Alle Evenementen

BGE Koken op Kolen

28 september @ 10:30 - 14:00 CEST

€99.95

Tijdens deze gezellige BGE BBQ Masterclass leer je wat er allemaal mogelijk is met jouw BBQ en maak je een heerlijk 3 gangen menu. Uiteraard werk je met de Big Green Egg maar natuurlijk kun je ook gewoon meedoen als je thuis een andere kleur kamado hebt staan, wij hebben van alle merken de kennis in huis om je op gang te helpen!

🔥 Leer meer over het aansteken & controleren van de temperatuur, over houtskool, briketten en bijvoorbeeld rookhout, over de bereidingstechnieken, koud roken, warm roken, barbecueën, grillen en searen, over kerntemperatuur, inpaktemperatuur, eindtemperatuur en meer.

🔥 Wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten en werken tijdens de BGE Masterclass b.v. met de fantastische messen van Forged.

🔥 Je wordt ontvangen met koffie of thee met wat lekkers en tijdens workshop hebben we een mooi glas wijn, een biertje of fris.

🔥 Je maakt een heerlijk drie gangen menu met gebruik van alle accessoires om het optimale uit je kamado te halen.

🔥 Deze ultieme Masterclass staat onder leiding van BGE Pitmaster Kees de Klerk Wolters

Kaarten voor deze super leuke, lekkere en heel leerzame BGE Masterclass zijn te verkrijgen in winkel of online te bestellen. De prijs is € 99,95 all-in, dus geen verrassingen achteraf. Na betaling ontvang je een bevestiging per mail van ons. De workshop duurt van 10:30 tot 14:30.

Gegevens

Datum:
28 september
Tijd:
10:30 - 14:00 CEST
Kosten:
€99.95
Evenement Categorie:

Locatie

Westrienen
Molenstraat 4
Est, Gelderland 4185 NL Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Koken op Kolen 28 sept
99.95 incl. btw
16 beschikbaar