Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BBQ Rib Special

26 maart 2022 @ 10:00 - 15:00 CET

€109.95

We barbecueën waar & wanneer we maar kunnen, authentiek en ongecompliceerd.  Eerlijke producten bereiden op een houtskool- of houtvuur BBQ en in deze Masterclass is de hoofdrol voor de ribs. Omdat wij onze passie voor de barbecue graag met andere liefhebbers delen organiseren we stoere BBQ workshops. Wil je ook leren grillen als een echte Pitmaster?

🔥 Het mooie aan onze BBQ Masterclasses is dat je gebruik kunt maken van alle A-merken kamado’s, Primo, Kamado Joe, Big Green Egg of The Bastard, ze staan voor je klaar. Wil je toch liever ervaren wat het is om te BBQ-en op een pellet grill van Green Mountain Grill, een Napoleon gas BBQ, een Oklahoma Joe smoker of zelfs boven een vuurplaats je eten klaar te maken, geef dit even aan en het wordt geregeld!

🔥 We maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten en dat proef je!

🔥 Een bijzondere introductie in de wereld van barbecue. Het verschil tussen High & Fast en Low & Slow Barbecue. Maak kennis met de verschillende type’s barbecue en proef natuurlijk de heerlijkste, zelf bereidde gerechten! De nadruk ligt op het samen genieten van de kunst van het barbecueën.

🔥 Voor deze Masterclass dien je wel over enige BBQ basiskennis te beschikken, dus aansteken en vuurcontrole worden in principe niet behandeld.

🔥 In deze Masterclass is de hoofdrol voor RIBS, dus we gaan aan de slag met o.a. short ribs, spareribs, buik ribs, tomahawk, ribfingers en je gaat leren hoe je echte wedstrijdribben maakt.

🔥 Je wordt ontvangen met koffie of thee met wat lekkers en tijdens workshop hebben we een mooi glas wijn, een biertje of fris.

🔥 Alle gerechten die worden bereid, worden daarna ook geproefd. Maak dus niet al te grote eetplannen voor na de workshop!

Kaarten voor deze super leukelekkere en heel leerzame workshop zijn te verkrijgen in winkel of online te bestellen. De prijs is € 109,95 all-in, dus geen verrassingen achteraf. Na betaling ontvang je een bevestiging per mail van ons. De workshop is extra lang en duurt  van 10:00 tot 15:00.

BBQ skills 🔥🔥

🔥        = hoe moet de fik erin?

🔥🔥    = ik kan het vuurtje aardig brandend houden

🔥🔥🔥 = ik ben klaar voor next level BBQ

Let wel, er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar en de kaartverkoop gaat snel.

Onze masterclasses worden gegeven volgens de richtlijnen van het RIVM en als er wijzigingen zijn in het programma laten wij het zo snel mogelijk weten.

Deze ultieme Masterclass staat onder leiding van Pitmaster Marco van Arken.

Powered by Grate Goods

Gegevens

Datum:
26 maart 2022
Tijd:
10:00 - 15:00 CET
Kosten:
€109.95
Evenement Categorie:

Locatie

Westrienen
Molenstraat 4
Est, Gelderland 4185 NL Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar