Wat is er nou lekkerder dan je kerstdiner op je BBQ maken dus deze Kerst sta jij als een echt Kerstman Pitmaster achter de BBQ en maak je gewoon een geweldig Kerstdiner!
Het mooie aan onze BBQ Masterclasses is dat je gebruik kunt maken van alle A-merken kamado’s, Primo, Kamado Joe, Big Green Egg of The Bastard, ze staan voor je klaar. Wil je toch liever ervaren wat het is om te BBQ-en op een Afrikaanse HomeFires Braai, een Napoleon gas BBQ, een Oklahoma Joe smoker of een OFYR je eten klaar te maken, geef dit even aan en het wordt geregeld!
We maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten en dat proef je!
Een bijzondere introductie in de wereld van barbecue. Het verschil tussen High & Fast en Low & Slow Barbecue. Maak kennis met de verschillende type’s barbecue en proef natuurlijk de heerlijkste, zelf bereidde gerechten! De nadruk ligt op het samen genieten van de kunst van het barbecueën.
Over de verschillende type barbecues, brandstoffen, het aansteken & controleren van de temperatuur. Over houtskool, briketten en bijvoorbeeld rookhout. Over de bereidingstechnieken, koud roken, warm roken, barbecueën, grillen en searen. Over kerntemperatuur, inpaktemperatuur, eindtemperatuur en meer.
In deze BBQ Masterclass leert onze Pitmaster Jordi van Wijlen “LittleMissBBQ” je alles over de beginselen van het BBQ-en en ga je samen de heerlijkste Kerst gerechten maken en die natuurlijk ook opeten. Het hele Kerstdiner is nog niet bekend maar kalkoen staat sowieso op het menu.
Je wordt ontvangen met koffie of thee met wat lekkers en tijdens workshop hebben we een mooi glas wijn, een biertje of fris. Alle gerechten die worden bereid, worden daarna ook geproefd. Maak dus niet al te grote eetplannen voor na de workshop!