Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BBQ-en & Gietijzer

18 februari 2023 @ 10:30 - 14:00 CET

€99.95

‘What we do is BBQ!’

We barbecueën waar & wanneer we maar kunnen, authentiek en ongecompliceerd. Eerlijke producten bereiden op een houtskool- of houtvuur BBQ. Omdat wij onze passie voor de barbecue graag met andere liefhebbers delen organiseren we stoere BBQ workshops. Wil je ook leren grillen als een echte pitmaster?
Vroeger werd er gekookt op houtvuur, dat gaan we nu dus ook doen. Er word overwegend gebruik gemaakt van ‘Gietijzer’ een term voor gietijzeren kookgerei, zoals Dutch ovens, skillets etc. Als hittebron word er gebruik gemaakt van een kampvuur met 3 poot erboven of de Petromax vuurbrug, rechtstreeks op briketten op een Petromaxtafel, of een Joy Stove, een kook toestel verhit door briketten, hout of houtskool.

🔥 We maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten en dat proef je!

🔥 Een bijzondere introductie in de wereld van barbecue. Het verschil tussen High & Fast en Low & Slow Barbecue. Maak kennis met de verschillende type’s barbecue en proef natuurlijk de heerlijkste, zelf bereidde gerechten! De nadruk ligt op het samen genieten van de kunst van het barbecueën.

🔥 In deze BBQ Masterclass leert Pitmaster Jan Berends van Bûtenhûs Kokkerelle je alles over gietijzer en authentiek buiten koken, over het onderhoud, inbranden, temperatuur beheersing, verschillende technieken en ga je heerlijke hartige en zoete gerechten bereiden op de authentieke manier.

🔥 Je wordt ontvangen met ‘Bushcraftkoffie’ uit de Petromax Percolator, authentiek op het vuur gemaakt, met natuurlijk wat lekkers erbij, gemaakt in de Dutch oven. Tijdens workshop hebben we een mooi glas wijn, een biertje of fris.

🔥 Alle gerechten die worden bereid, worden daarna ook geproefd. Maak dus niet al te grote eetplannen voor na de workshop!

🔥 Kaarten voor deze super leuke, lekkere en heel leerzame workshop zijn te verkrijgen in winkel of online te bestellen. De prijs is € 99,95 all-in, dus geen verrassingen achteraf. Na betaling ontvang je een bevestiging per mail van ons. De workshop duurt van 10:30 tot 14:00.
Let wel er zijn slechts 16 plaatsen beschikbaar en de kaartverkoop gaat snel.

BBQ skills 🔥.
🔥 = hoe moet de fik erin?
🔥🔥 = ik kan het vuurtje aardig brandend houden
🔥🔥🔥 = ik ben klaar voor next level BBQ

Gegevens

Datum:
18 februari 2023
Tijd:
10:30 - 14:00 CET
Kosten:
€99.95
Evenement Categorie:

Locatie

Westrienen
Molenstraat 4
Est, Gelderland 4185 NL Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar