Heerlijk in de tuin zitten, glaasje rosé of een biertje erbij, laat de zomer maar komen. Wij kunnen ervan genieten als het gazon er mooi strak bij ligt, de borders mooi vol en kleurrijk zijn en dat genot gunnen wij iedereen! In onze tuinwinkel vind je alles om jouw tuin zo mooi mogelijk te maken. Van meststof tot gesmede spade en van natuurlijke bestrijding tot beregening. Op naar een fantastische zomer met een prachtige tuin!

Tuincentrum in Gelderland

Wij verwelkomen je heel graag in ons tuincentrum in Gelderland! In het seizoen verkopen wij groenteplantjes, pootaardappelen, tuinzaden en pootuien, want er is toch niets lekkerder dan groenten uit eigen tuin. Ook kan je bij ons terecht voor kleurrijke plantjes, potgrond, bloembakken, gieters en nog veel meer! ! Zo tover jij jouw tuin om tot een sfeervolle plek en kan jij er de hele lente en zomer heerlijk vertoeven.

Goed tuingereedschap is het halve werk 

Een gezellige tuin met mooie plantjes en een strak gazon, daar heb je tuingereedschap voor nodig! In onze tuinwinkel vind je onder andere bezems, schoffels, harken, snoeischaren en trimmers. Wij hebben voor iedere klus passend gereedschap! Met tuingereedschap bied je planten en bloemen de juiste verzorging. In onze tuinwinkel vind je écht alles voor jouw tuin.

Kom langs in onze tuinwinkel voor een grondtest

Wij helpen je graag zodat jij in de tuin kunt genieten van het buitenleven! Zo kun je regelmatig bij ons terecht voor een grondtest. De specialisten van DCM testen jouw tuingrond en maken gratis een bemestingsplan op maat. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor meer informatie!

Alles onder één dak

In onze veelzijdige en leuke tuinwinkel kan je inspiratie opdoen voor een gezellige en sfeervolle tuin, maar vind je ook alles voor dieren en het buitenleven. Van diervoeding, dieren accessoires, kleding en schoenen tot ruitersportartikelen, BBQ accessoires én BBQ workshops. Kom langs bij ons tuincentrum in Gelderland en ervaar het allemaal!

Hét gezelligste tuincentrum van Gelderland!

Je bent van harte welkom in de gezelligste tuinwinkel van de Betuwe! Onze tuinwinkel is op werkdagen van 08.00-18.00 geopend. Op zaterdag zijn wij van 08.00-15.00 geopend. Kom heerlijk rondkijken, inspiratie en ideeën opdoen! Wij helpen je met heel veel plezier en passie in ons tuincentrum in Gelderland. Kom lekker rondkijken of neem contact met ons op!

Te vinden bij Westrienen

En vele andere merken!

Heb je een vraag over tuinen, meststoffen of bestrijdingsmiddelen ?

Kom direct in contact met onze specialist Peter-Jan!

E-mail Bel mij