Paarden, wij houden ervan, beter nog we weten er alles van. Onze medewerkers Marjan, Carmen en Anna zijn echte paardenmensen en geven graag een vakkundig en persoonlijk advies. Of je nu op zoek bent naar paardrijkleding, paardrijlaarzen, paardenvoer of andere paardenspullen, je vindt het in onze ruitersportwinkel in Est. 

Ruim aanbod paardenspullen

Van de mooiste dekjes, de beste dekens, de hipste beschermers tot aan leren rijlaarzen of een goed passende cap, eigenlijk alles wat je nodig hebt voor je paard of voor jou als ruiter, vind je in onze ruitershop. Wij denken met je mee over het juiste stalmanagement voor jouw paard(en) en hebben een ruim assortiment paardenvoer, geneesmiddelen, verzorging en supplementen.

Op maat gemaakte paardrijspullen

Naast ons prachtige standaard assortiment maken wij ook rijlaarzen op maat en kan jij jouw eigen cap naar wens samenstellen. Zo weet je zeker dat jouw paardrijkleding helemaal bij je past! Kom bij ons langs, dan vertellen we je alles over de mogelijkheden.

Te vinden bij Westrienen

En vele andere merken!

Stel hier je Samshield helm samen.

Samshield Helm

Dé ruitersportwinkel voor iedereen

De recreatieve ruiter maar ook zeker de professionele ruiter kan bij ons terecht voor diverse paardenspullen. Daarnaast hebben wij een aparte afdeling voor de beginnende jonge ruiter. Bij Westrienen vind je paardrijspullen voor iedereen!

Paardenwinkel in de Betuwe

Westrienen is dé ruitersportzaak voor jou! We liggen goed verstopt in de Betuwe maar zijn makkelijk bereikbaar via de A2 en A15 in het midden van het land. Zo is Westrienen vanuit heel Nederland altijd goed te bereiken! Zelf vinden wij onze winkel fantastisch, we verkopen werkelijk alles wat je nodig hebt als je van het buitenleven en dieren houdt: van bbq workshops en accessoires tot paardenspullen, diervoeding en kleding. Kom snel langs in Est, dat vinden wij ontzettend gezellig!

Kom langs!

Je bent van harte welkom in de gezelligste winkel van de Betuwe! Onze winkel is op werkdagen van 08.00-18.00 geopend. Op zaterdag zijn wij van 08.00-15.00 geopend. Wij helpen je met heel veel plezier en passie in onze ruitersportwinkel!

Heeft u een vraag voor onze ruitershop afdeling?

Kom direct in contact met onze paarden specialist Marjan!

E-mail Bel mij