BBQ, fantastisch, wij zijn er gek op, 12 maanden in het jaar, weer of geen weer. Omdat BBQ onze passie is hebben we hier een mooie afdeling voor gemaakt in onze winkel, we verkopen alles voor outdoor cooking, grilling, smoking of hoe je het maar wil noemen. Van de prachtige Forged messen tot aan de stoere Primo ovale XL large en van houtskool tot gasfles, alles vind je in onze gezellige BBQ shop. Wij zijn dealer van de A-merken zoals Big Green Egg, Primo, Kamado Joe,Green Mountain Grill, The Bastard en Napoleon maar ook voor een Ofyr,  een Oklahoma Smoker of een Afrikaanse braai kun je bij ons terecht.

Lokale producten zoals Betuws rund, varkens en lamsvlees, eieren, kaas en heerlijke sauzen en rubs hebben een plaats in ons assortiment en John schudt zo de lekkerste gerechten uit zijn mouw en deelt deze graag met je.

Regelmatig organiseren wij Masterclasses of demo dagen, zie hiervoor onze agenda of schrijf je in voor de BBQ nieuwsbrief. Voor de masterclasses is het mogelijk om tickets te kopen in onze winkel of koop ze gemakkelijk online. Schrijf in ieder geval vast 20 april 2024 in de agenda want dan is “The Heat is On” , dit is het BBQ event van de Betuwe.

Te vinden bij Westrienen

En vele andere merken!