Voor tuin, dier en plezier!

Meer informatie:
0345 565060

Workshop: Kippen houden, een eitje?

Kasper Faunafood organiseert zaterdag 25 juni tijdens de Woldag 2016 in samenwerking met Westrienen een workshop over het houden van kippen onder leiding van Gert Riezebos.

Kippen houden is een geliefde bezigheid, en steeds meer mensen ontdekken de charme van eigen kipjes en verse eieren. Maar kippen houden wordt nog leuker als u er ook echt iets van weet.

  •    Hoe houdt u uw kippen aan de leg?
  •    Hoe voert u ze op de juiste wijze?
  •    Welk kippenras past het beste bij u?
  •    Hoe groot moet het kippenhok zijn en hoe richt u het in?
  •    Wat heeft de voorkeur: eieren uitbroeden door de kip of in een broedmachine?

Het antwoord op deze en heel veel andere vragen krijgt u tijdens de interessante workshopKippen Houden, een eitje? van Gert Riezebos.

Als er één woord is dat Gert Riezebos goed typeert, dan is het wel gedrevenheid. Gert Riezebosis docent Dierverzorging aan het Groenhorst College in Barnveveld en dierspecialist hoenders.

De kippen workshop is niet alleen leerzaam, maar ook gezellig. Van 10.00 uur tot ongeveer 12.30 uur wordt u aangenaam bezig gehouden, waarbij er ook tijd is voor pauze, koffie en  thee. Een informatiepakket krijgt u als   naslag-werk mee naar huis. De belangstelling is groot en daarom: meld u tijdig aan. De workshop is GRATIS.

Svp aanmelden in de winkel, telefonisch 0345-565060 of via e-mail info@westrienen.nl