Voor tuin, dier en plezier!

Meer informatie:
0345 565060

BBQ Academy Est

Datum: 
zaterdag, 19 mei, 2018 - 11:00

Wil jij dit jaar schitteren achter de barbecue?

Het maakt niet uit hoe je erin staat, als beginner, gevorderde of grillmaster, we leren je alle kneepjes van het BBQ-en. Zorg jij ervoor dat het water in de mond loopt bij jouw vrienden, familie en de buren?

Grillen als een Masterchef wordt een koud kunstje met onze BBQ Academy. Onder begeleiding van  een professionele BBQ-er leer je onder meer hoe je de beste kip, vis en steaks kunt bereiden. Na afloop mag je alle recepten mee naar huis nemen, zodat je thuis indruk kunt maken op familie en vrienden. Deze smakelijke ervaring mag je niet mislopen: het is de ultieme kans om je grillspecialiteiten in de strijd te gooien.

Als je nog niet weet welke kamado voor jou het beste geschikt is, dan is dit het moment voor een fantastische kennismaking met de keramische barbecue.

De workshops worden gegeven op onze kamado’s, maar bieden ook meer dan genoeg informatie en plezier voor iedereen die van lekker eten en barbecueën houdt.

Zorg dat je erbij bent zaterdag 19 mei van 11.00 tussen 16.00!

Onze BBQ Masterchef is aanwezig van 11.00 tot 16.00 om je de fijne kneepjes van het BBQ-en te leren. Je kunt vanaf 11.00 vrijblijvend aanschuiven bij onze BBQ Academy!

Gratis aanmelden voor deze leerzame en lekkere Masterclass kun je door het sturen van een  e-mail naar info@westrienen.nl met je naam en telefoonnummer.