Wil jij leren snijden als een echte chef? Van wie kun je het dan beter leren dan………………..Jeroen Hazebroek, speciaal voor ons geeft hij zaterdag 19 april 4 x een gratis mini workshop snijtechnieken!
Jeroen Hazebroek, natuurlijk bekend van zijn talloze BBQ Boeken zoals o.a. Hete Kolen ,maar ook heeft deze geweldige pitmaster en chefkok zijn eigen speciale koksmessen ontworpen.
Wil jij ook als een echte Chef-kok leren snijden of wil jij weleens weten hoe je een aanzetstaal goed gebruikt dan is dit de perfecte workshop voor jou.
In deze gratis mini workshop snijtechnieken laat Jeroen Hazebroek je zien hoe je een stuk vlees perfect aansnijdt of fileert en je mes weer vlijmscherp maakt en kun je al je vragen stellen.
Zaterdag 19 april tijdens “Spring ’s in the Air” geeft Jeroen Hazebroek om 10:30, 12:00, 13:30 en 15:00 uur deze gratis mini workshop snijtechnieken.
Wil je meedoen met deze gratis mini workshop snijtechnieken ? Stuur een mail naar info@westrienen.nl met het tijdstip van je keuze, je naam en telefoonnummer dan krijg je van ons een bevestiging. Let wel VOL = VOL !!