Deze BBQ Masterclass wordt door niemand minder gegeven dan Jeroen Hazebroek, een fantastische Pitmaster en schrijver van o.a. het boek “Hete Kolen”. Zijn boek “Het Ultieme Bier- en BBQ Boek staat centraal in deze geweldige Masterclass. In deze inspirerende Masterclass laat Jeroen je zien dat een biertje niet alleen lekker is om te drinken bij de barbecue maar dat deze twee ook uitstekend gecombineerd kunnen worden. Welke gerechten uit dit fantastische boek we gaan bereiden en welke biertjes daarbij horen houden we nog even als een verrassing maar 1 ding is zeker dit wordt een geweldige ervaring!
Het mooie aan onze BBQ Masterclasses is dat je gebruik kunt maken van alle A-merken kamado Big Green Egg, Kamado Joe, Primo of The Bastard, ze staan voor je klaar. Wil je toch liever ervaren wat het is om te BBQ-en op een Afrikaanse Braai, een Napoleon gas BBQ, een Oklahoma Joe smoker of een OFYR je eten klaar te maken, geef dit even aan en het wordt geregeld!
We maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten en dat proef je!
Een bijzondere introductie in de wereld van barbecue. Het verschil tussen High & Fast en Low & Slow Barbecue. Maak kennis met de verschillende types barbecue en proef natuurlijk de heerlijkste, zelf bereidde gerechten! De nadruk ligt op het samen genieten van de kunst van het barbecueën.
Over de verschillende type barbecues, brandstoffen, het aansteken & controleren van de temperatuur. Over houtskool, briketten en bijvoorbeeld rookhout. Over de bereidingstechnieken, koud roken, warm roken, barbecueën, grillen en searen. Over kerntemperatuur, inpaktemperatuur, eindtemperatuur en meer.
Je wordt ontvangen met koffie of thee met wat lekkers en tijdens workshop hebben we natuurlijk heerlijke passende biertjes.
Alle gerechten die worden bereid, worden daarna ook geproefd. Maak dus niet al te grote eetplannen voor na de workshop!
